Voor particulieren

Een mooie herinnering in beeld gebracht voor ouder(s)/verzorgers of andere dragers van kinderen in hun mooie doek of drager. De nadruk ligt op de band, die intense blik, jullie moment samen, vastgelegd in die ene mooie doek, een geboortedoek, of die ene drager die jullie samen zo ver heeft gebracht.

Werkwijze fotoshoot

Ik neem altijd graag eerst telefonisch contact op om wederzijdse verwachtingen duidelijk te krijgen. Dan spreken we af waar en wanneer de fotoshoot plaats zal vinden, afhankelijk van onder andere de leeftijd van het kindje, bijzonderheden en locatie- of andere wensen. We bespreken ook de mogelijkheden van de fotoshoot, zoals het gebruik van doeken of dragers, specifieke knopen of poses.

Tijdens de fotoshoot worden in een spontane setting foto's genomen. Daarbij houden we vooral rekening met het kindje. Ik streef ernaar dat zowel de drager als het kind zich volledig op hun gemak voelen en kunnen genieten van hun draagmoment.

Inhoud en mogelijkheden

Doorgaans duurt een fotoshoot niet langer dan een uur, afhankelijk van de leeftijd van het kindje, de mogelijkheden tot een wandeling tussendoor of juist een heerlijk slapend kind.

De fotoshoot omvat in de meeste gevallen een diversiteit aan poses, close-ups en foto's in een mooie omgeving. Het is mogelijk om een standaard fotoshoot uit te breiden met speciale wensen, zoals het gebruik van meerdere doeken of dragers, meerdere knopen of draagposes (bijv. buik en rug) of meerdere kindjes.

Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een draagdoek-zwangerschapsreportage te kiezen.

Een andere bijzondere mogelijkheid is om een fotoshoot te combineren met een draagconsult.